Como - Stelvio - St. Moritz - Italië

Home > Reisaanbod

Reeds voorbij

Italië

Como - Stelvio - St. Moritz

€ 834 per persoon


Van: dinsdag 01 augustus 2017

Tot: maandag 07 augustus 2017


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Online Boeken

  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma
  • Kaart

€ 834 per persoon


Van: dinsdag 01 augustus 2017

Tot: maandag 07 augustus 2017


Inbegrepen:

Vervoer met onze recente luxe autocar

1 tussenovernachting aan de Gottard tunnel

4 overnachtingen in Hotel Miravalle***

1 tussenovernachting in Basel

Boottocht naar Bellagio

Barbecue in de bergen

Rit met de Bernina Express

Dranken bij de maaltijden (uitgezonderd 1e en 7e dag)

Eigen reisbegeleiding

Alle uitstappen, taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Dranken bij de maaltijden op 1e en 7e dag

Kabelbaan op de Stelvio + snowcat

Single kamer : + € 125

Annulatie en reisbijstandsverzekering : + 6% van de reissom

HOTEL MIRAVALLE***

Ons hotel is gelegen in een prachtige vallei tussen Bormio en Livigno in het dorpje Semogo midden in het nationaal Park Stilfserjoch. De kamers zijn voorzien van bad/douche en toilet, satelliet tv, safe en telefoon. Verder beschikt het hotel over een receptie, een ruime lobbybar, een gezellig restaurant, pianobar. Vrij gebruik van het welnesscenter met sauna, stoombad, jacuzzi. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een verzorgd 3-gangen menu met saladebuffet. De hotelbaas Luigi en de rest van de familie Lazerri zorgen voor een onvergetelijke reis.

Dag 1 : Wellen – Piotta.

De heenreis verloopt via de Franse en Zwitserse autosnelwegen richting de Gottard Tunnel. Tussenovernachting.

 Dag 2 : Como-meer.

Na het ontbijt vertrekken we tijdig richting de stad Como. Een kort bezoekje aan het Piazza del Duomo en de kathedraal. In Tremezzo nemen we de overzetboot naar het idyllische Bellagio, door haar prachtige ligging gezien als de parel van het Comomeer. Middagmaal met zicht op het meer. In de namiddag steken we de andere kant van het meer over richting Varenna waar we de bus terug nemen en verder rijden naar onze verblijfplaats in het Valtellina.

 Dag 3 : Cancano-meer met barbecue .

Via 15 haarspeldbochten en een indrukwekkende pas bereiken we Torri di Fraele met iets verderop het schilderachtig gelegen meer van Cancano. Een lichte ontspannende wandeling langsheen het meer brengt ons naar de picnic plaats. Hier worden we warm ontvangen door Luigi en de familie Lazerri voor een barbecue in een onvergetelijk landschap.

 Dag 4 : Livigno.

We rijden naar het taks vrije Livigno. Hier kan er naar hartenlust geshopt worden in de autovrije voetgangerszone met winkeltjes in overvloed. Het middagmaal gebruiken we in een hoger gelegen dorpje en genieten van op het terras van een prachtig bergdecor. Namiddag maken we een stevige wandeling richting Bormio

 Dag 5 : Stelvio – Stiflersjoch .

Via een spectaculaire route bereiken we de Stiflersjoch, de op één na hoogste bergpas van Europa op een hoogte van 2758m. Hier gebruiken we dan ook ons middagmaal. Namiddag  mogelijkheid om met de kabelbaan naar Punto del Cristallo (3394m) te gaan (± € 18 pp). Boven is er eveneens nog de mogelijkheid om hoger te klimmen tot op het puntje langs de besneeuwde berghellingen in een snowcat. (± € 26 pp). Een unieke en onvergetelijke belevenis!

 Dag 6 : Bernina Express .

We nemen afscheid van Luigi en zijn team en rijden naar Tirano. Hier stappen we op de beroemde Bernina Express trein voor een indrukwekkende rit van 60km (2u) doorheen het Bernina-massief en over de Bernina-pas (2328m). Een hoogtepunt is zeker het spiraalviaduct in Brusio. Eindbestemming is  het mondaine wintersportoord St. Mortiz. Een verzorgd lunchpakket staat hier op ons te wachten. Over de Julierpas (2284m) rijden we in de richting van Basel voor onze tussenovernachting.

 Dag 7 : Basel.

Na het ontbijt gaan we nog even op ontdekking doorheen het centrum van Basel. Vrij middagmaal. Namiddag keren we dan terug huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Italië
Stelvio Pass

Reeds voorbij

Como - Stelvio - St. Moritz


Meer informatie

Verrassing
Question Mark In Maze Shows Confusion

Reeds voorbij

Verrassings 2-daagse


Meer informatie

België
cirque du soleil logo

Volzet

Cirque du Soleil - Totem


Meer informatie