Eifel & Moezel - Duitsland

Home > Reisaanbod
Duitsland

Eifel & Moezel

€ 243 per persoon


Van: vrijdag 01 september 2017

Tot: zondag 03 september 2017


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Online Boeken

  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma
  • Kaart

De Eifel, een magnifiek middengebergte, gestoffeerd door eeuwenoude kraters van vulkanen, meren, uitgestrekte bossen, maar ook gezellige oude stadjes, burchten, abdijen en vele unieke beziens- waardigheden zoals Gerolstein,  Himmerod

€ 243 per persoon


Van: vrijdag 01 september 2017

Tot: zondag 03 september 2017


Inbegrepen:

Vervoer met onze recente luxe autocar

2 overnachtingen in Hotel Zur Post, Deudesfeld

Verblijf in VOL PENSION vanaf het middagmaal de 1e dag t.e.m. het middagmaal de 3e dag

1 x grill buffetavond

Wijnproeverij

Welkomstdrink in het hotel

Alle inkomgelden inbegrepen!

Eigen reisbegeleiding

Alle uitstappen, taksen en diensten


Niet inbegrepen:

Dranken bij de maaltijden

Single kamer : + € 20.

Annulatie en reisbijstandsverzekering : + 6% van de reissom

HOTEL ZUR POST, Deudesfeld.

Een simpel maar goed hotel gelegen in Deudesfeld, in het hartje van de Eifel.  Alle kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van douche, toilet en tv.  ’s Morgens een ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen avondmaal of buffet.  1 x een uitgebreid grill-buffet.  De keuken staat gekend voor het gebruik van regionale en streekgebonden producten rechtstreeks en vers geleverd door de plaatselijke boeren.

Dag 1 : Wellen – Vulkaneifel.

Vertrek ’s morgens vanuit Wellen in de richting van het Duitse Prüm voor de koffiestop. Nadien rijden we verder naar Gerolstein waar we een bezoekje brengen aan het Verlossingskerkje, overdadig versierd met mozaïeken en bladgoud. Middagmaal in Gerolstein. Namiddag brengen we een bezoekje aan de fabrieken van de gekende Gerolsteiner Sprudel. Hier leren we alles over het gekende bruiswater van Gerolstein.  Verder rijden we langs de verschillende vulkaanmeren die zich in dit gedeelte van de Eifel bevinden o.a. het Totenmaar, het Schalkenmehrener Maar, …  In Brockscheid bezoeken we de plaatselijke klokkengieterij.  Aansluitend rijden we naar Deudesfeld waar we onze intrek nemen in hotel Zur Post.  Avondmaal in het hotel.

 Dag 2 : Manderscheid – abdij Himmerod.

Na het ontbijt maken we met de liefhebbers een ‘burchtenwandeling’ in Manderscheid. Die niet- wandelaars kunnen wat rond kuieren in het mooie dorpje Manderscheid. Middagmaal in het hotel.  Namiddag rijden we naar Wallenborn waar we eerst een bezoekje brengen aan een lokale imker.  Natuurlijk kan er hier geproefd worden van al dat zoets! Vlakbij aanschouwen we nog een bizar en welriekend natuurspektakel, een koudwatergeiser.  Nadien rijden we nog naar de abdij van Himmerod voor een kijkje in de abdij en een terrasje met een abdijbier.  Avondmaal in het hotel.

 Dag 3 : Wijnfeesten Bernkastel.

Na het ontbijt  rijden we naar Veldenz voor een wijndegustatie. Na het middagmaal rijden we naar Bernkastel voor de jaarlijkse wijnstoet en bijhorende wijnfeesten. Hier is er voldoende tijd om van de verschillende soorten  heerlijke Moezelwijn te proeven.  Daarna gaat het verder huiswaarts.


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Italië
Stelvio Pass

Laatste plaatsen!

Como - Stelvio - St. Moritz


Meer informatie

Frankrijk
Lourdes

Lourdes juli 2017


Meer informatie

Verrassing
Question Mark In Maze Shows Confusion

Volzet

Verrassings 2-daagse


Meer informatie