Kastelruther Spatzen Antwerpen - België

Home > Reisaanbod
België

Kastelruther Spatzen Antwerpen

€ 83 per persoon


Van: donderdag 19 april 2018

Tot: donderdag 19 april 2018


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Online Boeken

  • Omschrijving
  • Wat je moet weten
  • Accomodatie
  • Programma
  • Kaart

De Kastelruther Spatzen brengen ‘Die Tränen der Dolomiten’ uit, een nieuw album met liedjes waarvan de thema’s uit het leven gegrepen zijn. De Kastelruther Spatzen zingen niet alleen over de mensen en hun lot, maar bezingen ook hun mooie heimat Zuid-Tirol. Honderd jaar geleden werd in de Dolomieten gevochten en vandaag zijn de wonden van de Eerste Wereldoorlog nog altijd zichtbaar in het adembenemende panorama van de bergketen. Met hun nieuwe album ‘Die Tränen der Dolomiten’ willen de heren de boodschap “Nooit meer” brengen. Want muziek brengt mensen samen. Het lied verbindt en zorgt voor een vreedzaam samenleven van buren.

“Die Sonne scheint für alle” was niet alleen de titel van hun vorige cd, het is ook het levensmotto van de immens populaire Kastelruther Spatzen. “Onze fans zeggen wel eens dat als wij in de buurt zijn de zon vanzelf gaat schijnen en dat klopt, want wij delen graag onze liedjes en onze levenswarmte met ons publiek”, zegt frontman Norbert Rier. Dat ‘delen’ doen de Spatzen graag tijdens hun nieuwe Europese tournee. Die gaat op 31 januari 2018 van start en brengt het Oostenrijkse gezelschap naar 19 steden, waaronder Antwerpen. Na hun nagenoeg uitverkochte eerste Belgische concert in de Lotto Arena in 2013 keren de Spatzen op donderdag 19 april 2018 terug naar hun favoriete concertzaal.

Ook na drie decennia onafgebroken succes in de spotlights blijven de Kastelruther Spatzen zichzelf heruitvinden en dat resulteert telkens weer in nieuwe succesverhalen. Na hun succesvolle Spatzenfest vervult het muzikale gezelschap nu de rol van muzikale bruggenbouwers; “Samen met ons publiek, de mensen die ons genegen zijn, bouwen we een brug naar het geluk. Dat is ons streefdoel”, zegt frontman Norbert Rier. “Tijdens de nieuwe tournee zingen we uiteraard onze grootste hits en meezingers. We duiken in het muzikale archief dat we na 33 jaar carrière hebben opgebouwd.”

Met 15 miljoen verkochte platen, 80 gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s (De Spatzen zijn hier met 13 overwinningen de absolute recordhouders), zijn de Kastelruther Spatzen doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Oostenrijkse muzikale exportproducten.

Al onze tickets zijn categorie 1, recht voor het podium in blok 132 + 133

€ 83 per persoon


Van: donderdag 19 april 2018

Tot: donderdag 19 april 2018


Inbegrepen:

vervoer heen en terug

tickets categorie 1

gereserveerde zitplaatsen


Niet inbegrepen:

maaltijden

dranken

19.30u start van de show


Bekijk ook zeker onderstaande reizen:

Spanje
Costa Brava Lloret de Mar

Volzet

Lloret de Mar Spanje


Meer informatie

België
andreschon

Laatste plaatsen!

Seizoensafsluiter 2017


Meer informatie

Duitsland
kerstmarkt

AKEN kerstmarkt 04/12


Meer informatie